V Praze se objevilo nové zmrzlinové okénko, tradiční zmrzlinu v kornoutku v něm ale nečekejte. Zmrzlina se v Obecním domě v Praze servíruje zapečená v briošce. Frozen Bliss, jak se tomto způsobu servírování říká, není ve světě žádnou...
Už jste přemýšleli nad tím, co mají tyto dva lehké zákusky společného nebo v čem se liší? Na výrobu obou je potřeba vyšlehaných bílků a spojuje je lahodný krém. Proč jsou makronky taková věda? A co patří do tradičních laskonek?
...
Apetit piknik už je opravdu na dohled. V pražské Grébovce se sejdeme už v sobotu 15. června. A proto už nám zbývají pouze dva vzácní hosté, kteří ozdobí hlavní piknikovou stage a vystoupí po boku moderátorky Kristiny Kloubkové. Každý je z...
Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře.
...
Bílý cukr je rafinovaný produkt, který má v určitém množství konzervační schopnosti. Je ale také surovinou, která je zapovězena diabetikům. Omezit její spotřebu se snaží ze zdravotních důvodu mnoho lidí. Obejde se ale bez bílého cukru...
Rajská polévka patří mezi oblíbená jídla dětí i dospělých. Je na ni skvělé, že ji můžete obohatit mnoha různými zavářkami. Pokaždé tak získáte trochu jinou polévku. Ať už preferujete těstoviny, rýži, brambory, knedlíčky, luštěniny, maso...